Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6

Jiangsu Bluestar Techhnology Co., Limited,

Beperkt Co. van Jiangsubluestar Techhnology, is een professionele fabrikant voor openlucht en binnen geleide aanstekende producten. De reeksen van de bedrijfproductie omvatten: Het geleide hoge baailicht, leidde vloedlicht, leidde straatlantaarn, leidde tuinlicht, leidde paneellicht, leidde verlichtingsmeubilair, leidde buis, leidde bol enz.

 

Sinds opgericht in 2008, Co. van Jiangsu Bluestar Techhnology, groeit Ltd snel met jaarlijks groeipercentage van 40%, in 2011 wij één van het leiden zijn geworden leidde lichtenleverancier in China. Onze klanten zijn van meer dan 30 landen in de wereld. De Bluestartechnologie heeft de meeste delen binnenshuis gemaakt, hebben wij verschillende fabrieken om geleide verlichting te veroorzaken, bereiken de lichtbronnen en de machtsaandrijving, de jaarlijkse capaciteit 2 miljoen PCs. De meeste producten met CE/ROHS worden verklaard die. Enkele die producten met UL, TUV, SAA, FCC worden verklaard.

 

Wij vergen de „Kwaliteit zijn het Leven“ als productienorm en principe, uitvoerend volledig kwaliteitsborgingsysteem die het gehele proces van R&D impliceren aan vervaardiging, zodat hebben onze producten van een goede reputatie voor hoogte - kwaliteit en laag mislukkingstarief onder onze klanten genoten. Soms, is wat zij nodig hebben zeer eenvoudig-betrouwbare kwaliteit, redelijke prijs, op tijd levering en de goede dienst, deze is wat wij kunnen leveren. Onze visie moet „de tevredenheid van klanten en werknemers maximaliseren, een professionele en betrouwbare geleide lichtenleverancier van China“ te zijn. Vandaag, houden wij verpletterend weg bij de uitbreiding en de ontwikkeling!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : BLUESTAR

Aantal werknemers : >150

Jaarlijkse omzet : 150-500

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%

Main Product: Outdoor&Indoor led lighting products

geschiedenis van het bedrijf

Het bedrijfgeschiedenis van Bluestartechnlogy

 

 

De kernwaarde van de Bluestartechnologie

 

bedrijfsdiensten

Bent u geërgerd wegens de volgende ervaring van purchasement?

1. Lage luminious efficiency, slechte verschijning. De Beëindigenklanten klaagden voor producten.

2. Ongeschikte lichte distributieoptie.

3. De winkelbediende kent genoeg kennis niet om geschikte producten te adviseren.

De lampen kunnen geen verwacht effect ontmoeten.

4. Communiceer slechts online door, vertrouw op geen leveranciers genoeg en ben bang van productkwaliteit.

5. Kan geen geschikte producten vinden. Maak me lage prijs met slechte kwaliteit ongerust.

6. De specificaties heeft grote verschillend voor zelfde product, kunnen niet onderscheiden welke leverancier betrouwbaar is.

7. Hoge kosten voor hoogste-Merkbedrijf.

8. De vertragingslevering is normaal.

 

Waarom kies Bluestar-Technologie?

De Bluestartechnologie heeft op Outdoor&Indoor-Verlichting 10 jaar voortgeduurd. Wij hebben LEIDENE Verlichting aan meer dan 100 projecten in 30 landen & districten verstrekken. Door professioneel ontwerp van lichte distributie, wij hulpklanten om meer projecten en marktaandeel te krijgen.

 

Bedrijfteam

Beambten

Klant

 

Team openluchtactiviteiten